Bent u misschien op zoek naar: Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

OVER ONS

Baggerbedrijf West-Friesland
beschikt over de volgende certificeringen:

Vereniging van waterbouwers
VCA** & ISO 9001 gecertificeerd Gecertificeerd CO2-Prestatieladder

Over ons

Met meer dan 16 jaar ervaring in baggerwerkzaamheden en aanverwante GWW-projecten is Baggerbedrijf West Friesland een ervaren en betrouwbare partner voor het oplossen van uw bagger-uitdaging.

Baggeren is ons werk

Baggerbedrijf West Friesland is een middenbedrijf dat gevestigd zit in Andijk. Onze activiteiten richten zich op baggerwerkzaamheden zoals: kleinschalig baggerwerk, stedelijk baggerwerk, waterbodemsanering, hydraulisch baggerwerk en speciale projecten. Deze werkzaamheden voeren wij zowel landelijk als lokaal uit. Wij richten ons hierbij op gemeente-, (semi-)overheids- en waterschapswerken, maar u kunt ons ook inschakelen als particulier of bedrijf.

In de jaren dat wij actief zijn hebben wij de nodige kennis en kunde opgedaan om de opzet, aanbesteding en uitvoering van baggerwerkzaamheden op hoog niveau tot een succes te brengen. Aan het stuur van de onderneming staan ondernemers die elk hun strepen hebben verdiend in de baggersector: Steven van der Gulik en Thijs Schouten. Zij worden ondersteund door een hecht en gekwalificeerd team die beschikken over de nodige certificaten. Tevens beschikken wij over een goed onderhouden en gecertificeerd machinepark. Deze is zeer divers en kan voor iedere klus een passende oplossing bieden.

Klein genoeg voor korte lijntjes, groot genoeg voor iedere klus

Als middenbedrijf zijn wij klein genoeg om ervoor te zorgen dat u geniet van korte lijnen. Daarnaast vindt u in ons een nuchtere partner die u voorziet van heldere informatie rondom uw baggerklus. Door korte communicatielijnen te houden en helder te communiceren kunnen we slagvaardig en flexibel opereren. Desalniettemin zijn we groot genoeg om de vereiste kennis, ervaring en middelen voor iedere klus te garanderen. Zo hebben we door de jaren heen veel en diverse projecten tot een succesvol einde gebracht. 

Met oog voor het milieu

Onze baggerwerkzaamheden vinden plaats in de natuur of in bewoonde gebieden, vandaar is een veilige omgang met milieu en mens vereist. Sinds onze oprichting zijn wij lid van de Vereniging van Waterbouwers en beschikken wij over de ISO 9001 en VCA** certificaten. Ook ons materiaal beschikt over de nodige wettelijke certificaten, zoals de certificering voor drijvende werktuigen. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat elke klus met maatwerk wordt benaderd, zodoende is er zo min mogelijk overlast voor de directe omgeving. 

Wilt u graag meer informatie, of wilt u een specialist inhuren voor het oplossen van uw bagger-uitdaging? Neem dan contact met ons op.

Steevast een betrouwbare partner in baggerwerkzaamheden

Al ruim 16 jaar helpen wij particulieren, bedrijven en overheid bij diverse baggerwerkzaamheden door heel Nederland. Wij stropen graag de mouwen op om te zorgen voor een betere leefomgeving voor mensen, dieren en planten. Ons werk is bagger, laat dat maar aan ons over!

Bent u misschien op zoek naar
Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

Ga naar grondwf.nl