Bent u misschien op zoek naar: Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

MATERIEEL

Baggerbedrijf West-Friesland
beschikt over de volgende certificeringen:

Vereniging van waterbouwers
VCA** & ISO 9001 gecertificeerd Gecertificeerd CO2-Prestatieladder

Hydraulische graafmachines

Baggerbedrijf West Friesland heeft een breed scala aan hydraulische graafmachines van 1,6 tot 25 ton.

Ons machinepark bestaat uit verschillende mobiele- en rupsgraafmachines.

Hiermee kunnen wij vele projecten uitvoeren.

Pontonset met sleper en beunbakken

Wij bezitten een ponton met spudpalen voor een 25 tons rupskraan. Daarbij horen een 3 tal beunbakken met een inhoud van 22 m3 en een sleper. Dit materieel wordt ingezet op grotere projecten, over het algemeen bij watergangen die langer en dieper zijn dan gemiddeld.

Grote schuifboot

Baggerbedrijf West Friesland beschikt over een aantal grote Conver schuifboten. Deze schuifboten kunnen watergangen met een breedte van 2m1 tot 30m1 schoon schuiven. Ook zijn de schuifboten stuk voor stuk uitgevoerd met vijzels, om gemakkelijker zonder te lieren op de werkplek te kunnen komen.

Middelgrote schuifboot

Deze schuifboot heeft een bladbreedte van 1.50m1 tot 6m1 breed. Door zijn geringe afmeting en gewicht wordt deze schuifboot vaak ingezet op projecten waar de ruimte beperkt is. Als extra toepassing is deze schuifboot ook uitgevoerd met een vijzel.

Kleine schuifboot

Ook beschikken wij over een XXS schuifboot (min werkbreedte: 1,0 m¹, min diepgang: 0,35 m¹). Deze boot is zelfgebouwd en speciaal ontwikkeld voor moeilijk bereikbare greppels.

Bent u misschien op zoek naar
Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

Ga naar grondwf.nl