Bent u misschien op zoek naar: Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

STEDELIJK BAGGERWERK

Baggerbedrijf West-Friesland
beschikt over de volgende certificeringen:

Vereniging van waterbouwers
VCA** & ISO 9001 gecertificeerd Gecertificeerd CO2-Prestatieladder

Stedelijk baggerwerk

Bent u op zoek naar een specialist in stedelijk baggerwerk? Dan is Baggerbedrijf West Friesland de aangewezen partner voor uw uitdaging. Het baggeren in steden vereist maatwerk, vaak heb je hier te maken met moeilijk bereikbare watergangen. 

Wij beschikken over ruim 14 jaar aan ervaring betreft het baggeren van moeilijk bereikbare watergangen. Tevens zijn wij sinds onze oprichting in 2007 lid van de Vereniging van Waterbouwers en beschikken wij over de VCA** en ISO 9001 certificaten. Ons team bestaat uit gedreven en deskundige medewerkers die bij iedere klus gebruik kunnen maken van specialistische machines en materiaal. Dit alles maakt dat wij een betrouwbare partner zijn in de opzet, aanbesteding en uitvoering van stedelijk baggerwerk. Voor iedere mogelijke uitdaging kunnen wij met een maatwerkoplossing komen. 

Heeft u een project waarbij u een specialist in stedelijk baggerwerk kunt gebruiken, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Baggeren in stedelijke gebieden vergt een specialistische aanpak. Je hebt te maken met veel factoren, zoals: omwonenden, flora en fauna, passerende mensen en moeilijk bereikbare watergangen. Dit zijn allemaal zaken die wij meenemen in ons plan van aanpak. Daarnaast brengen we ook onderdelen in kaart als: hoe diep is de watergang, de hoeveelheid bagger en de mogelijkheden om de bagger te vervoeren en af te zetten. Al deze elementen gieten we in een maatwerkplan waarbij sterk rekening wordt gehouden met mens en milieu. Het doel is altijd om de klus perfect uit te voeren en tegelijkertijd zo min mogelijk de omgeving te belasten. 

Wij richten ons met onze stedelijke baggerwerkzaamheden op particulieren, bedrijven en overheid. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: het verwijderen van slib, bezanden, het herprofileren van watergangen, het saneren van waterbodems en meer. Afhankelijk van de omgeving en situatie kunnen wij ervoor kiezen om deze werkzaamheden mechanisch of hydraulisch uit te voeren.

Tot slot kan het slib door Baggerbedrijf West Friesland worden getransporteerd naar een depot elders. 
 

Ons materiaal

Om de uitvoering van stedelijk baggerwerk tot een succes te maken is specialistisch materiaal nodig. Baggerbedrijf West Friesland beschikt over een uiteenlopend machinepark en divers materieel dat goed onderhouden is. Voor meer informatie over onze machines of materieel klikt u op één van de onderstaande kopjes.

Waarom kiezen voor Baggerbedrijf West-Friesland

  • ISO 9001 en VCA** gecertificeerd: al sinds 2007 lid van de Vereniging van Waterbouwers. 
  • Duidelijke en korte communicatielijnen.
  • Deskundig en gekwalificeerd team.
  • Jarenlange ervaring en kennis in de opzet, aanbesteding en uitvoering van baggerwerkzaamheden.
  • Specialistisch en divers materieel, geschikt voor iedere baggerklus.
  • In het bezit van gecertificeerde boten en pontons volgens de certificering drijvende werktuigen.

Bent u misschien op zoek naar
Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

Ga naar grondwf.nl