Bent u misschien op zoek naar: Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

DUURZAAMHEID

Baggerbedrijf West-Friesland
beschikt over de volgende certificeringen:

Vereniging van waterbouwers
VCA** & ISO 9001 gecertificeerd Gecertificeerd CO2-Prestatieladder

Introductie

 

Graag brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen die binnen Baggerbedrijf West Friesland plaatsvinden omtrent ons CO2-reductie beleid.

We merken dat het aantoonbaar maken van duurzaamheid steeds belangrijker wordt, onder andere richting opdrachtgevers. Met het CO2-bewust certificaat van de CO2-prestatieladder laten wij zien dat wij ons inspannen om het energie- en brandstofverbruik in onze projecten willen reduceren. 

Natuurlijk willen wij niet alleen CO2-uitstoot reduceren voor onze klant, maar ook voor het milieu en onze omgeving. Als bedrijf kan je dat niet alleen doen, daarom spannen wij ons in om de noodzaak van CO2-uitstoot de reduceren goed kenbaar te maken bij onze medewerkers, door iedereen een passende rol te geven in het verlagen van onze CO2-footprint. 

 

Op de SKAO site van Baggerbedrijf West Friesland stellen we ook documentatie beschikbaar zodat dit door derden kan worden ingezien. De link naar deze site is SKAO.

 

Certificaten

VCA** 2017/6.0

NEN-EN-SIO 9001:2015

CO2-prestatieladder

 

           

 

 

 

 

SAMEN ZORGEN VOOR MINDER CO2

Bent u misschien op zoek naar
Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

Ga naar grondwf.nl