Bent u misschien op zoek naar: Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

HYDRAULISCH BAGGEREN

Baggerbedrijf West-Friesland
beschikt over de volgende certificeringen:

Vereniging van waterbouwers
VCA** & ISO 9001 gecertificeerd Gecertificeerd CO2-Prestatieladder

Hydraulisch baggeren

Baggerbedrijf West Friesland is gespecialiseerd in het verrichten van hydraulische baggerwerkzaamheden. Hierbij richten wij ons op diverse soorten wateren, zoals: rivieren, kanalen, sloten, vijvers, meren, plassen, havens, vaarten, poelen, beken, stadswateren, grachten en meer. Om een hydraulische baggerklus tot een succesvol einde te brengen is het van belang dat de opzet, aanbesteding en uitvoering op hoog niveau vervuld wordt. 

Hierbij kan Baggerbedrijf West Friesland u van dienst zijn. Sinds onze oprichting in 2007 hebben wij ons ontwikkeld tot een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om hydraulisch baggeren. Met onze jarenlange ervaring en kennis, gecombineerd met gekwalificeerde medewerkers en een specialistisch machinepark kunnen wij voor iedere baggerklus de best passende oplossing bieden. 

Zoekt u een partner die uw baggerproject tot een succesvol einde kan brengen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Onze dienstverlening is beschikbaar voor particulieren, bedrijven en overheid. Hierbij focussen we ons op zowel lokale als landelijke projecten. 

Indien we hydraulisch gaan baggeren brengen we eerst een aantal zaken in kaart, zoals: de omvang van de watergang, de hoeveelheid bagger, de mate van toegankelijkheid voor machines en materiaal en tot slot de afstand waarover we het slib dienen te transporteren. Deze factoren bepalen voor een groot gedeelte hoe we de uitdaging gaan aanvliegen en welke technieken we gaan toepassen. We stellen een op maat gemaakt plan op waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met mens en milieu. 

Bij hydraulische baggerwerkzaamheden wordt de grond vermengd met water, hierna wordt het opgezogen en via een persleiding verpompt naar een depot. Deze techniek biedt meerdere voordelen, zoals: minder last voor de directe omgeving, de mogelijkheid om slib over een grote afstand te transporteren en tot slot is er zo de mogelijkheid om te baggeren in moeilijk bereikbare wateren. 

Voor het afvoeren van de bagger is een depot nodig, die wij voor u kunnen inrichten. Daarnaast kunnen wij u ook ontlasten in het verkrijgen van de juiste vergunningen en toestemmingen. 
 

Waarom kiezen voor Baggerbedrijf West-Friesland

  • ISO 9001 en VCA** gecertificeerd: al sinds 2007 lid van de Vereniging van Waterbouwers.
  • Duidelijke en korte communicatielijnen.
  • Deskundig en gekwalificeerd team.
  • Jarenlange ervaring en kennis in de opzet, aanbesteding en uitvoering van baggerwerkzaamheden.
  • Specialistisch en divers materieel, geschikt voor iedere baggerklus.
  • In het bezit van gecertificeerde boten en pontons volgens de certificering drijvende werktuigen.

Een greep uit onze werkzaamheden

Benieuwd naar onze uitgevoerde hydraulische baggerprojecten? Bekijk:

 

* Link naar hydraulisch baggerproject*

* Link naar hydraulisch baggerproject*

* Link naar hydraulisch baggerproject*

Bent u misschien op zoek naar
Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

Ga naar grondwf.nl