Bent u misschien op zoek naar: Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

NIEUWS

Baggerbedrijf West-Friesland
beschikt over de volgende certificeringen:

Vereniging van waterbouwers
VCA** & ISO 9001 gecertificeerd Gecertificeerd CO2-Prestatieladder

05-03-2024

Opnieuw een interessante bijeenkomst achter de rug via Platform Milieubarometer West-Friesland, waarbij we ditmaal te gast waren bij Schadenberg in Hem. Marc vanuit Stimular heeft in het kort de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid gedeeld waarbij ervaringen, vragen en meningen met elkaar werden gedeeld. Een mooie afsluiting van de bijeenkomst werd gedaan door de aanwezigheid van een extra gast Mark Haazelager, directeur van Groene-Bouwkracht. Door middel van een presentatie deelde hij het ontstaan van zijn bedrijf en wat de voordelen zijn van het gebruik van elektrisch materiaal nu en in de toekomst.

 

 

02-02-2024

We hebben onze CO2-footprint van 2023 weer online staan!

Op de website van Milieubarometer is de CO2-footprint terug te vinden en kan je precies zien uit welke componenten onze uitstoot uit bestaat.

We zijn wat licht gestegen in onze CO2-uitstoot maar hebben ook meer projecten doorlopen met het voorgaande jaar 2022. Gelukkig betekend dit ook meer omzet waardoor onze doelen vergeleken met onze referentiejaar blijft dalen. Goed teken!

 

 

14-09-2023

Geachte relatie,

Binnen het management van Baggerbedrijf West Friesland heeft een verandering plaatsgevonden, waarvan wij u middels dit bericht graag op de hoogte willen brengen.

Sinds ruim een jaar heeft Klaas Kiewiet een stap terug gedaan, onlangs is in gezamenlijk overleg besloten dat hij per 1 augustus 2023 in zijn geheel is gestopt.

Wij danken Klaas voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf en de positie waarin hij het achterlaat. Wij wensen hem ook heel veel succes met zijn verdere toekomst.

Het nieuwe management van Baggerbedrijf West Friesland BV zal per 1 augustus 2023 voorgezet worden door Steven van der Gulik en Thijs Schouten.

 

 

05-09-2023

Vandaag hebben we weer een bijeenkomst gehouden via het Milieubarometer West Friesland. Aanwezigen waren Schadenberg, Stimular, Schipper Kozijnen, GP Groot en Koopman Transport. Dit keer waren we welkom op locatie van GP Groot in Alkmaar. We hebben weer verteld hoe ieder er voor staat m.b.t. de CO2-footprint en de ontwikkelingen. Daarnaast hebben we een interessante presentatie gekregen van Huub Saris, adviseur duurzaamheid en energietransitie van HB Adviesbureau (onderdeel van de GP Groot Groep). Het was een zeer inspirerend verhaal over ontwerpen volgens 7 hoofdthema's: Flora-Fauna, Water, Leefmilieu, Bodem, Energie, Materialen en Mobiliteit.

 

 

01-09-2023

Project HHNK is afgerond, wat een mooi project en wat hebben de mannen keihard gewerkt om de planning optijd af te ronden. Ook hebben ze genoten van alle mooie plekjes in Noord-Holland. Binnen dit project hebben wij verschillende maatregelen uitgevoerd omtrent CO2-uitstoot, om zo ons steentje bij te dragen aan Milieu en Mens.

In dit project hebben wij een totaal van 34,1 ton CO2 vebruikt. Dit valt onder te verdelen in materieel (de kranen en schuifboten) met een uitstoot van 15 ton CO2 en het zakelijk verkeer (4x caddy's op diesel en 1x personenauto op benzine) met een uitstoot van 19,1 ton CO2.

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Bent u misschien op zoek naar
Grond & graafwerkzaamheden, beschoeiingen, (her)inrichten oeverzones en/of aanleg parken/tuinen

Ga naar grondwf.nl